District C perustuu L.A. Public- roolipelissä alkaneeseen maanjäristyksien runtelemaan slummiin, jossa köyhyys, huonot asuinolot ja rikollisuus ovat arkipäivää. Eletään määrittelemätöntä vuotta jossakin dystopisessa tulevaisuudessa, eli pelimaailma ei ole aikajanallisesti yhteydessä L.A. Publicin maailmaan.

 

District C, eli Alue C, on eristetty muusta maailmasta muurien ja aitojen taakse, eikä sieltä pääse ulos ilman erikoislupia, kuten työlupaa, jonka avulla henkilö voi käydä töissä slummin ulkopuolella. Jotkut ovat ovelampia kuin toiset ja löytävät muita keinoja pitää yhteyttä ulkomaailmaan tai jopa vierailla muurien toisella puolella jäämättä kiinni. Tämä on kuitenkin yhä harvinaisempaa, sillä poliisivoimien erikoisjoukot, District Guards, vartioivat yötä päivää slummin rajoilla. Ulkomaailman lait eivät enää päde Alue C:llä, vaan tahdista määräävät lähes mielivaltaisesti Vartijat. Ei myöskään ole tavatonta, että vankilan sijaan rikollinen saatetaan lähettää vain suoraan Alueelle, missä valtio ei ole enää hänen tekemisistään vastuussa.

 

Kaiken tämän epäoikeudenmukaisuuden keskellä elävät myös tavalliset tallaajat, jotka ovat saattaneet asua Alueella jo usean sukupolven ajan. Aivan kokonaan heitä ei ole unohdettu, vaan Alueella toimii järjestö, jonka kautta ihmiset voivat saada esimerkiksi työpaikkoja slummin ulkopuolelta. Järjestössä toimii myös päihde-, lastensuojelu- ja yhdyskuntapalveluksesta vastaavat yksiköt.

 

Löydymme listattuna:

ensemble.jpg
avadis.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now